Peaaegu auto alla jäänud naine võeti kolm kuud hiljem hoopis naiseks (1)

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Anton Issajev ja Aleksandra Issajeva sõlmisid abielu maagilisel kuupäeval 23.03.2023.
Anton Issajev ja Aleksandra Issajeva sõlmisid abielu maagilisel kuupäeval 23.03.2023. Foto: Marianne Loorents

Maagiline 23.03.2023 meelitas Rakvere linnavalitsusse abielu registreerima seitse paari. Mõned tulid kuupäeva pärast, mida olevat lihtne meelde jätta, ja teised selleks, et lihtsalt abielu sõlmida.

Anton Issajevil õnnestus kolme kuu eest oma tulevane abikaasa Rakveres Grossi poes ees peaaegu auto alla ajada. Kuna Anton ja Aleksandra teadsid üksteist juba palju varasemast ajast, võttis naine ühendust ja andis napikast teada. Mees reageeris muidugi üllatusega, sest talle oli napp möödasõit märkamatuks jäänud. Noored jäid omavahel suhtlema ning kolm kuud hiljem otsustati juba abieluranda sõuda.

"Kuupäeva me ei vaadanudki ja sellepärast me ei tulnud. Alles nüüd saame aru," rääkis Anton, kes registreerimisel ka pisut vigurit tegi ja enda jah-sõnaga pisut viivitas, et pinget õhus hoida. Linnavalitsuses teati rääkida, et noored polnud päris lõpuni kindlad, kas nad tulevad registreerima, kuid lõpuks otsustasid ikkagi ilmuda. Noorpaari tuli kimbu tulpidega õnnitlema Aleksandrale lähedane isik, kes noortele palju edu soovis. Antonile ütles ta eraldi, et ta hoiaks Aleksandrat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles