Kaks kohalikku söögikohta püüavad peresõbraliku asutuse märgist

Kevin Volter
Copy
Vihula mõisa ja kaunis park võõrustasid valitsuse eelarveläbirääkimisi.
Vihula mõisa ja kaunis park võõrustasid valitsuse eelarveläbirääkimisi. Foto: Arvet Mägi

Kolmandat aastat Eesti Lasterikaste Perede Liidu välja antavat peresõbraliku toidukoha märgist püüab sel aastal 59 toidukohta üle Eesti. Liit tahab üles leida kõik Eesti toidukohad, kuhu on perega alati mõnus sööma minna. Lääne-Virumaalt kandideerivad märgisele Vihula mõisa restoran ja Virma Pubi Rakveres.

Märgisele kandideerinud toidukohti hakkavad järgmise kahe kuu jooksul hindama sajad Eesti pered. Toidukohti hinnates palutakse peredel pöörata tähelepanu, kui laste- ja peresõbralikud on toidukoha menüü, klienditeenindus, ruumilahendus, ligipääsetavus ning kas lastele on tagatud ajaveetmiseks arendavaid mänguasju.

"Ühele toidukohale annab oma hinnangu kaks Eesti peret ja pärast hindamisperioodi vaatab ekspertidest koosnev žürii tulemustele otsa, küsib toidukohtadelt vajadusel lisaküsimusi ning teeb seejärel lõpliku valiku. Peresõbralikud toidukohad soovime välja kuulutada juunikuus vahetult enne suvist koolivaheaega," rääkis algatuse eestvedaja Triinu Sink Eesti Lasterikaste Perede Liidust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles