Motokrossimehed alustasid hooaega tagasihoidlikult

Kevin Volter
Copy
Uue korvipoisiga sõitev Gordejev piirdus Hispaanias 19. kohaga.
Uue korvipoisiga sõitev Gordejev piirdus Hispaanias 19. kohaga. Foto: Wsc

Nädalavahetusel sai Hispaanias Talavera de la Reina krossirajal alguse külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste hooaeg. Ainsa eestlasena kogu sarja kaasa tegev Gert Gordejev, kes sellel hooajal sõidab koos uue korvipoisi Aivar van de Wieliga, alustas hooaega 19. kohaga.

Gert Gordejev ja Aivar van de Wiel kuulusid laupäeval teise kvalifikatsioonigruppi. Ajasõidus saadi seal 16 korvipaari hulgas kirja seitsmes ringiaeg. Kiireima aja sõitsid B-grupis välja Marvin Vanluchene ja Nicolas Musset (Belgia/Prantsusmaa), teist aega näitasid Koen Hermans ja Ben van den Bogaart (Holland) ning kolmandat aega lätlased Daniels ja Bruno Lielbārdis.

Kvalifikatsioonisõit läks meie praegu parimal korvipaaril aga üle kivide ja kändude. Eelmisel aastal saavutatud kiirust Gordejev uue korvipoisiga näidata ei suutnud ja sõidus tuli leppida alles 9. kohaga, mis tähendas, et pühapäevastes põhisõitudes tuli startida teisest reast. Sõidu võitsid Vanluchene ja Musset, teisena lõpetasid selle Hermans ja van den Bogaart ning kolmandana Lielbārdised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles