Algavad Haljala–Kukruse teelõigu planeeringu avalikud arutelud

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Haljala–Kukruse teelõik.
Haljala–Kukruse teelõik. Foto: Rahandusministeerium

Alates 28. märtsist kuni 20. aprillini kestavad Haljala–Kukruse teelõigu riigi eriplaneeringu lähteseisukohtade avalikud arutelud, kuhu oodatakse nii Lääne- kui ka Ida-Virumaa elanikke ning kõiki teisi huvilisi. Kohtumistel jagatakse infot ja tutvustatakse väljapaneku käigus laekunud ettepanekuid.

Avalikud arutelud peetakse 28. märtsil kell 17.30 Haljala rahvamajas (Tallinna mnt 13, Haljala alevik), 29. märtsil kell 17.30 Lüganuse vallavalitsuses (Keskpuiestee 20, Kiviõli linn), 4. aprillil kell 17 Kohtla-Järve linnavalitsuses (Keskallee 19, Kohtla-Järve linn), 5. aprillil kell 17.30 Toila vallavalitsuses (Pikk 13a, Toila alevik), 11. aprillil kell 16 Jõhvi riigimajas (Pargi tn 15, Jõhvi linn), 13. aprillil kell 17.30 Rakvere riigimajas (Kreutzwaldi 5, Rakvere linn), 18. aprillil kell 17 Viru-Nigula vallavalitsuses (Kasemäe 19, Kunda linn), 19. aprillil kell 17 Vinni vallavalitsuses (Tartu mnt 2, Pajusti alevik) ja 20. aprillil kell 17.30 Sõmeru Keskusehoones (Kooli 2, Sõmeru alevik).

Kõikidel kohtumistel on võimalik osaleda ka veebi teel. Planeeringuala on ulatuslik ja trassivalikuid praeguses etapis veel ei tehta. Seetõttu pole teada, kust täpselt maantee kulgema hakkab, kuidas lahendatakse juurdepääsud elupiirkondadele või kuhu tulevad kergliiklusteed. Sellele vaatamata on oluline, et kohalikud elanikud aruteludes aktiivselt osaleksid ja küsimusi esitaksid, et oleks võimalik kõik murekohad juba planeeringu varajases etapis esile tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles