Rakverlane pole kuu aega Napsuvabriku tümpsutamise tõttu magada saanud (1)

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Napsuvabrik avas Rakveres Laada tänaval uksed pea kuu aega tagasi.
Napsuvabrik avas Rakveres Laada tänaval uksed pea kuu aega tagasi. Foto: Marianne Loorents

Napsuvabriku peod pole ühel rakverlasel kuu aega magada lasknud ja helireostus täitvat tema sõnul nädalavahetuseti pea kogu Rakvere Keskväljaku. Kokteilibaari eestvedaja nentis, et kahjuks pole ükski kaebus temani jõudnud.

Virumaa Teataja toimetusse pöördus murelik lehelugeja, kes väljendas nördimust Laada 14 tegutseva Napsuvabriku pärast. "Alates märtsikuu algusest toimuvad turuhoones nädalavahetustel peod üleloomulikult kõva tümpsuga, mis ei lase Laada 29 korteris rahulikult toimetada, rääkimata magamisest. Praktiliselt kogu Keskväljak on ülikõva muusikatümpsu täis, turuhoonest paistavad värvilised vilkuvad tuled. 25. märtsi öösel kestis selline üritus pühapäeva hommikul kella poole seitsmeni," rääkis Reet.

OÜ Nabriku juhatuse liige Ott Varimets ütles, et nad on üle kuu aja tegutsenud ja nendeni pole kahjuks ükski kaebus jõudnud. "See on muidugi paha, et inimene otse meie poole ei pöördunud. Olin ise laupäeval kohal. Muusika ei olnud kõvem kui tavaliselt. Vot ei tea, kas oli tuul pahast suunast või mis seal oli. Praegu pole uksed ja aknad ka lahti. Aga et heli tagasi kostuks Laada 29 suunas ... Isegi Ocean Sushisse pole midagi kosta. Huvitav tõesti," jutustas Varimets.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles