Taskuhääling toob esile Eesti eheda maaelu

Kevin Volter
Copy
Jutusaade avab maaelu telgitaguseid ja tutvustab selle mitmekesisust.
Jutusaade avab maaelu telgitaguseid ja tutvustab selle mitmekesisust. Foto: Dmitri Kotjuh

Maaelu teadmuskeskuse (METK) maaeluvõrgustiku teenistus alustas taskuhäälinguga "Maaelu jutud". Tegemist on veebipõhise audiosaadete kanaliga, mis on loodud eesmärgiga tuua esile maal elavaid ja maaeluga seotud inimesi, tutvustada maaelu mitmekülgsust ja avada sellega seotud uusi teemasid.

METK-i taskuhäälingu saatejuhi ja eestvedaja Christiana-Gabriela Kristali sõnul viivad saated kuulajad põnevale rännakule, pakkudes vaheldust seminari ja konverentsi formaadis ettekannetele. "Lugusid on hea kuulata muude tegevuste kõrvalt, näiteks aiatöid tehes või jalutuskäigul," lisab Christiana-Gabriela.

"Meie maapiirkonnad on täis ägedaid, ettevõtlikke ja inspireerivaid inimesi, kelle lood väärivad jagamist," ütleb Pille Koorberg, METK-i innovatsiooni ja ettevõtluse valdkonna asedirektor. "Need kogemuslood on hindamatu väärtusega, peegeldades ehedat Eesti maaelu. Meie maapiirkondades on palju, millest rõõmu tunda, tuleb vaid seda märgata ja väärtustada. Loodame, et selline kogemuste jagamine aitab muuta ka maaeluga seotud mõttemaailma," lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles