Rakveres on liikumiseks vähemalt nelikümmend võimalust (1)

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rakvere spordikeskuse juhataja Ave Sats (keskel) ning "trennisõltlased" Grete Veedla (vasakul) ja Mirjam Kuhlberg.
Rakvere spordikeskuse juhataja Ave Sats (keskel) ning "trennisõltlased" Grete Veedla (vasakul) ja Mirjam Kuhlberg. Foto: Günther Küttis

Rakvere spordikeskus kutsub inimesi liikuma muidugi aasta ringi, kuid liikumisaastal erilise hoolega. Projekt "40 liikumisvõimalust Rakveres" tutvustab siinseid trennivõimalusi lühikeste videoklippidega, milles osaleb ka tuntud kohalikke.

Miks just 40? Kui liikumisaasta alguses kaardistati Rakveres harrastatavad spordialad ja treeningud, siis esimese hooga saadi neid 38, peagi lisandus veel kaks ala ja kokku tuli juba ümmargune arv. Projekti idee autor ja eestvedaja, spordikeskuse juht Ave Sats ütles, et see arv võib tegelikkuses olla veelgi suurem.

Lõppude lõpuks polegi oluline täpne hulk, vaid see, et inimesed leiaks enesele sobiva viisi teha oma kehale head ja liikuda aktiivselt. "Nelikümmend on meiesuurusele linnale väga suur number," ütles Sats. "Katmata on aga näiteks iluvõimlemine, akrobaatika suuremas mahus, purjetamine ja muud veespordialad, millega ei ole võimalik linna sees tegeleda. Tegelikult on alasid veel rohkem, meie roll ongi see kõik kokku võtta ja rahvale tutvustada."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles