Viru-Nigula vald pakkus end Ragn-Sellsi rehvipurustustehase asukohaks

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Kuldar Suitsu hinnangul sobiks Ragn-Sellsi rehvipurustustehas Kunda Lontova piirkonda.
Kuldar Suitsu hinnangul sobiks Ragn-Sellsi rehvipurustustehas Kunda Lontova piirkonda. Foto: Andres Tohver

29. märtsil saatis Viru-Nigula valla majandus- ja arendusosakonna juht Ivar Lilleberg Ragn-Sellsile aruteluettepaneku, mis algas sõnadega: "Teadaolevalt planeerib Ragn-Sells AS Lääne-Virumaale rajada vanade rehvide purustusliini. Viru-Nigula valda, täpsemalt Kunda linna, on ka varasemalt planeeritud rajada vanade rehvide ümbertöötlemisega seotud ettevõtlustegevust."

Lilleberg jätkas: "Viru-Nigula vallavalitsus arutas oma 23. märtsi istungil eelnimetatud infot ning arvestades Viru-Nigula valla ajaloolist tööstuspiirkonda, oleme valmis Ragn-Sells AS-iga koostööd tegema, arutamaks ja leidmaks Viru-Nigula vallas selleks sobivat asukohta, kuhu vastav tootmisüksus rajada."

Lillebergi sõnul käis vallavalitsuse istungil idee välja Kuldar Suits. "See oli lihtsalt minu poolt korraks üles tõstetud teema. Kuna neil [Ragn-Sellsil] Lepnal on probleeme, siis kuna ma olen mitukümmend aastat jäätmekäitlusega tegelenud, kaasa arvatud vanarehvidega, siis ma andsin julgustava märkuse," selgitas Suits, kes on varem töötanud AS-i Kuusakoski juhatuse esimehena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles