Siret Kotka kadus pärast valimisi avalikkuse eest täielikult ära

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Siret Kotkal on rasked ajad: eelmise aasta lõpus lahkus tema mentor poliitikas Edgar Savisaar, märtsis toimunud valimistel ta riigikogusse ei pääsenud, lisaks on tal probleeme olnud ahistajaga. Paremal keskerakonna esimees Jüri Ratas.
Siret Kotkal on rasked ajad: eelmise aasta lõpus lahkus tema mentor poliitikas Edgar Savisaar, märtsis toimunud valimistel ta riigikogusse ei pääsenud, lisaks on tal probleeme olnud ahistajaga. Paremal keskerakonna esimees Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Enne valimisi sotsiaalmeedias ja ajakirjanduse arvamusartiklites üliaktiivne olnud keskerakondlane Siret Kotka on kadunud kui vits vette. Varem kolme riigikogu koosseisu kuulunud, kuid 2023. aasta valimistel parlamenti mitte pääsenud Kotka pole kättesaadav olnud ühelegi ajakirjandusväljaandele, ta ei vasta telefonikõnedele ega sõnumitele.

Kohe pärast valimisi postitas Siret Kotka enda kui poliitiku sotsiaalmeediakontole Facebookis rohutirtsu pildi, mille juurde kirjutas "hüpetega edasi", ja tänas oma toetajaid. Järgnes kommentaarideta foto kusagilt troopilisest piirkonnast ja taustapildi vahetus: nüüd on selleks foto mäslevast merest.

​Isiklikul Facebooki kontol on ta lisaks eelnimetatuile jaganud reklaampostitust ülisoodsa hinnaga hispaania keele kursustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles