Ulakad lapsed hüppasid raamatukogu lifti rikki ja jäid ise kinni (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg sai ise laste rikki hüpatud lifti tööle tagasi.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg sai ise laste rikki hüpatud lifti tööle tagasi. Foto: Ain Liiva

Kaks kümneaastast tüdrukut ja sama vana poiss põhjustasid Rakveres Lääne-Viru keskraamatukogus kolmapäeva õhtul paraja sekelduse – nad jäid lifti kinni ja juhtunu tõttu saabusid raamatukokku päästjad ja ka kiirabimeedikud.

Õnneks jäid lapsed terveks ja liftistki pääsesid nad välja enne, kui abistajate autod sireenide huilates kohale jõudsid. Ulakusega said hakkama Ukraina sõjapõgenike lapsed, kes ilmselt ei tulnud selle pealegi, et nende temp käivitab päästeoperatsiooni.

​Selles, et lift kahe korruse vahele kinni jäi, olid süüdi lapsed ise. "Nad tunnistasid, et alguses sõitsid nad niisama üles-alla, aga siis hakkasid nad hüppama, mille peale lift korruste vahele kinni jäi," rääkis raamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg. "Nad ise helistasid liftis nähtud rikketelefonile. Sealt informeeriti juba päästjaid, ning kuna tegemist oli lastega, siis ka kiirabi, sest esialgu polnud ju teada, kui kaua nad kinni olid olnud ja kas nende kõigiga on hästi."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles