Laupäeval tuleb kuni 14, lähipäevil 15 soojakraadi

Copy
Kuldnokk kuulutamas kevadet.
Kuldnokk kuulutamas kevadet. Foto: Peeter Kümmel

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval 14 kraadi sooja. Sadu oodata ei ole.

Öösel on enamasti selge ja sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Puhub idakaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +3 kraadi. 

Peipsi järvel puhub idakaare tuul 1–5 m/s. Ilm on sajuta. Nähtavus on hea, kohati võib olla udu. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –2 kraadi. 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 8–14, tuulele avatud rannikul 3–7 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Pärastlõunal on üksikutes kohtades vihmahooge. Puhub idakaare, saartel põhjakaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 8–13, tuulele avatud rannikul 3–7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s, põhjarannikul idakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 9–15, tuulele avatud rannikul 3–8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles