Võrgumehed vandusid esimeses finaalmängus vastasele alla

Copy

Täna Rakvere spordihallis toimunud Eesti meeste esiliiga esimeses finaalkohtumises tunnistas BMF Rakvere VK Tallinna Ülikooli 3:0 paremust.

Kahe võiduni peetavas finaalseerias on veel mõlemal meeskonnal võimalus kuldmedal võita. Põhiturniiri parim Tallinna Ülikool alistas põhiturniiril teise koha saavutanud BMF Rakvere Võrkpalliklubi geimidega 25:23, 25:22 ja 25:19. Esimesed mängujärgud olid väga tasavägised. Kolmandas tundus, et vastased libisevad suure edumaaga eest, kuid rakverlased vajutasid sisse järgmise käigu ja tegid tubli lõpuspurdi.

Rakvere peatreener Mehis Täpp sõnas, et vastased olid tublid ja väärisid võitu. "Saime mängida nii palju, kui vastased lubasid. Nemad on tugevad. Selleks et neid võita, tuleb ennast ületada," rääkis meie meeste eestvedaja. Täpp oli mängu algusega väga rahul. "Hakkasime mänguga väga kenasti peale, kõik oli olemas. Esimene geim oli päris hästi. Paar pallivahetust murdsid meid," kommenteeris ta mängu käiku. Pärast mängu sõnas peatreener mängijatele, et nukrutseda pole midagi, kuld on kahe võidu kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles