Erasmus teeb koostööd venemeelse Jelena Fjodorovaga (1)

Copy
Jelena Fjodorova on vastuoluline inimene. Ajal, mil ta kuulus Kunda volikogusse, tegi ta linna jaoks kasulikke asju. Tema korraldatud noortelaagreid osalised kiidavad. Ja samal ajal avaldab naine sotsiaalmeedias üdini venemeelseid postitusi.
Jelena Fjodorova on vastuoluline inimene. Ajal, mil ta kuulus Kunda volikogusse, tegi ta linna jaoks kasulikke asju. Tema korraldatud noortelaagreid osalised kiidavad. Ja samal ajal avaldab naine sotsiaalmeedias üdini venemeelseid postitusi. Foto: Meelis Meilbaum

MTÜ Kunda Sotsiaal- ja Tervisekeskus kutsub oma FB-postituses üles osalema Erasmus+ noortevahetuse "The Challenge of Media Informing" projektis, mis tegeleb meedia, meediateavituse ja meediapädevusega. Kõnealuse MTÜ juhatusse kuuluvad venemeelsete üleskutsetega silma paistnud Jelena Fjodorova ja tema lähedased.

Projektis osalejad peaksid kokku saama Sloveenias Postojnas 15.–25. maini. Samalaadsetes ettevõtmistes on MTÜ Kunda Sotsiaal- ja Tervisekeskus osalenud mitmel korral ka eelmisel aastal. 

​Eesti Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur ei ole käesoleval programmiperioodil toetanud ühtegi MTÜ Kunda Sotsiaal- ja Tervisekeskuse projekti, küll aga on nimetatud MTÜ olnud partner teiste Euroopa Liidu riikide organisatsioonide projektides.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles