Võrkpallientusiastid populariseerivad ala koolinoorte seas

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Priit Kaasik ja Kert Rang.
Priit Kaasik ja Kert Rang. Foto: Erakogu

Võrkpallientusiastid Priit Maasik ja Kert Rang ei paista silma ainult harrastajatele suurte võistluste korraldamisega, vaid soovivad pallimängu kandepinda laiendada ka rohujuure tasandil. Selleks viivad mehed Ida- ja Lääne-Virumaal koolinoortele läbi võrkpallipäevakud.

Kuigi Rakvere on tuntud võrkpallikants, on linnast väljaspool treenimisvõimalusi vähevõitu ja seetõttu loodetakse, et ka väikestesse kohtadesse tuleks võrkpallitrennid tagasi. "Püüame võrkpallipäevakutega sellele teemale tähelepanu tõmmata, lootes, et see aitab ehk natukenegi kaasa. Ehk saab tulevikus koostöös alaliiduga sellele kaasa aidata, et tekiks alale ka väiksemates kohtades treenereid," rääkis Maasik.

Ida-Virumaa on võrkpalli mõttes samuti väga suure potentsiaaliga. Narvast teavad võrkpalliga kursis olevad inimesed elupõlist treenerit Andrey Mikhinit. Sillamäel veab võrkpallielu eest Oleksi Bilous ja Jõhvis Kristjan Palm. "Bilous osaleb aktiivselt eri võistkondadega segaturniiridel ja annab paljudele koolilastele ja harrastajatele trenne. Meie soov on näidata, et seal kandis on võrkpallielu olemas, aga nemadki vajavad lisatuge."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles