Seksuaalkuriteos süüdistatav taganes kokkuleppemenetlusest

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Seksuaalkuriteos süüdistatav Reigo Jürjo.
Seksuaalkuriteos süüdistatav Reigo Jürjo. Foto: Siim Mihailov

Rakvere kohtumajas 11. aprillil toimunud istungil taganes seksuaalkuriteos süüdistatav 22-aastane Reigo Jürjo prokuröri ja kaitsja ettevalmistatud kokkuleppest ja soovis endale uut kaitsjat. Süüdistuse kohaselt oli Jürjo suguühtes või pani toime muu sugulise iseloomuga teo noorema kui 14-aastase tüdrukuga. Lisaks oli mehe omanduses kannatanust pornograafilise või erootilise loomuga materjal.

Reigo Jürjo ettevalmistatud kokkuleppega ei nõustunud ja soovis riigi antud kaitsjat vahetada. “Ma iseennast süüdi ei tunne, see ongi kõige hullem selle asja juures. Kui te veel sellest kirjutate ka, siis mu elu on rikutud. See oli mega lollide juhuste kokkulangemine,” rääkis Jürjo.

Mehe enda sõnul tutvus ta kannatanuga Snapchati teel. Esimese asjana olevat tüdruk saatnud enda intiimpiirkonnast pilte ja siis alles hakanud juttu ajama. Igatahes mees sättis sammud Rakverre ja noored veetsid pool päeva koos. Jürjo ütles, et alaealisega ta ei seksinud, aga kokkusaamisel anti kätele vaba voli. Täpsemalt ei soovinud mees juhtunut kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles