Tapa käsipallimeeskond kaotas koduväljakul

Kevin Volter
Copy
Sarnaselt paari nädala taguse kaotusega Balti liigas ei õnnestunud nüüdki SK Tapal viljandlasi alistada.
Sarnaselt paari nädala taguse kaotusega Balti liigas ei õnnestunud nüüdki SK Tapal viljandlasi alistada. Foto: Marko Saarm

Neljapäeval peeti Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste eelviimase vooru mäng, kui SK Tapa/N.R. Energy võõrustas Viljandi HC-d. Kodumeeskonna neljas tabelipositsioon oli juba enne mängu kindel, mistõttu olulist kaalu sellel mängul tapalaste jaoks enam ei olnud.

Viljandlased alustasid mängu küll resultatiivselt, kuid siiski oli võõrustajatel alati vastus olemas ja nii tõi Rail Ageni 13. minutil tabloole numbrid 7:7. Mäng jätkus võrdselt, kuid Viljandi mehed suutsid siiski pisukest eduseisu säilitada ning Hendrik Koks viis nad 24. minutil 13:11 ette. Poolaja lõpuminutid kulgesid mulkide kerge domineerimise tähe all ning vaheajale mindi Johannes Pertelsoni värava järel seisult 18:14.

​Teine poolaeg jätkus resultatiivselt ja väravaid tuli mõlemalt poolt, kuid võõrustajatel vastastele lähemale saada ei õnnestunud. Külalised suutsid oma kaitse lukku panna ning ohtrate kiirrünnakute järel juhiti kümme minutit enne matši lõppu juba kaheksa tabamusega. Kuigi N.R. Energy mehed vähendasid vahe korra veel nelja värava peale, kindlustas Viljandi omale 32:27 võidu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles