Aga miks alaealised ronivad siis bemmi tagaistmele?

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Siim Mihailov

Virumaa Teataja

ajakirjanik
Siim Mihailov Virumaa Teataja ajakirjanik Foto: Ain Liiva

Seksuaalkuritegude kajastamine tõi endaga kaasa pahameeletormi – just asjaosalistelt endilt. Nimelt selgus, et nende elu rikuvad ära ajalehes ilmunud lood, mitte tehtud teod.

12. aprillil võtsid Virumaa Teataja toimetusega ühendust kaks murelikku noormeest, kes kurtsid, et samal päeval ilmunud lugu "Eile mõisteti Rakvere kohtumajas süüdi seksuaalkurjategija" rikub ära süüdi tunnistatud Tanel Kullamäe elu. Küsisin seepeale helistajatelt, kas tema elu rikkus ära tegu, mille eest ta süüdi tunnistati, või ajalehes ilmunud artikkel. Vastus kõlas, et eks ikka artikkel.

"Ja kuidas te üldse kinnisele istungile sisse saite?" küsis meeshääl kurjalt. Pidin nentima, et tegemist oli avaliku istungiga, mida võisid kuulama tulla kõik, kel selleks soovi. Mõni hetk hiljem pidin suurest hämmastusest tooli pealt maha kukkuma, kui väisasin Virumaa Teataja Facebooki lehe kommentaariumi. Nimelt kirjutas kasutaja Ja Põ järgmist: "Okei. Aga räägine nii pidi. Mis toimub nende 13 aastaste peas, kes ronivad öösel pool kaks täispeaga narko laksu all audide ja bemmide taha istmetele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles