Esmaspäev tuleb maakonnas sajuta, lähipäevad päikselised

Copy
Jussi nõmm on ainulaadne looduskooslus, mis on tekkinud Nõukogude armee tegevusest tingitud korduvate põlengute tagajärjel.
Jussi nõmm on ainulaadne looduskooslus, mis on tekkinud Nõukogude armee tegevusest tingitud korduvate põlengute tagajärjel. Foto: Jarek Jõepera

Esmaspäeval püsib kahe rõhuala piirimail põhja pool selgema taevaga sajuta ilm. Lõuna-Eestis on taevas pilvisem ja mõnes kohas sajab ka nõrka vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Loode-Eestis on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Mõnel pool on udu. Puhub valdavalt idakaare tuul 1–6, öö hakul rannikul puhanguti 9 m/s. Õhutemperatuur on –1 kuni +2, Lõuna-Eestis ja saarte rannikul tuleb kuni 4 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaare tuul 1–6 m/s. Kohati sajab vihma. Võib udu olla, muidu on nähtavus hea või mõõdukas. Sooja on 1–3 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lõuna-Eestis sajab kohati vihma. Loode-Eestis on vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhtul laieneb selgem ilm lõuna suunas. Puhub kirde- ja idatuul 2–7, looderannikul pärastlõunal puhanguti 10 m/s. Sooja on 8–13, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul 2–7 m/s. Ennelõunal sajab kohati vihma. Nähtavus on hea või mõõdukas. Sooja on 5–7 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on laialdaselt selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Lõuna-Eestis on pilvisem ja kohati võib sadada vähest vihma. Paiguti võib olla udu. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3–9, pärastlõunal puhanguti 13 m/s. Sooja on 8–13, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Kolmapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja põhjatuul 3–9, hommikul saarte rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on –1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4–10, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 8–13, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Neljapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni +4 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare, põhjarannikul läänekaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 11–16, tuulele avatud rannikul 5–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles