Rakvere võrkpallurid lõpetasid hooaja hõbemedalitel

Kevin Volter
Copy
Rakvere VK mehed on kaks aastat järjest tulnud hõbedale.
Rakvere VK mehed on kaks aastat järjest tulnud hõbedale. Foto: Eesti Võrkpalliliit

Meeste esiliiga tänavune võitja on põhiturniiril esimeseks tulnud Tallinna Ülikool, kui kahe võiduni peetud finaalseeria otsustavas, kolmandas vastasseisus oldi sarnaselt esimesega üle BMF/Rakvere Võrkpalliklubist. 

Finaalseeria esimeses kohtumises 3:0 (25:23, 25:22, 25:19) võidu Rakvere üle noppinud Tallinna Ülikool sai oma hooaja ainukese kaotuse finaalseeria teises mängus, kui kodusaalis kaotati 1:3 (25:21, 24:26, 22:25, 23:25). Kolmandas vastasseisus, kus selgus kuldmedali saatus, olid pealinna mehed siiski 3:0 (25:18, 25:22, 25:20) paremad.

Rakvere peatreener Mehis Täpp oli eriti tänulik fännidele, kelle kaasaelamise toel muutus isegi võõras väljak tinglikult kodusaaliks. "Eile (pühapäeva – K. V.) õhtul oli selline tunne, me kaotasime kuldmedali. Mida aeg edasi ja kaotusvalust üle saades tuleb nüüd ikkagi see tunne, et tegelikult võitsime hõbeda. Kahju on muidugi, sest poisid nägid esikoha nimel terve hooaja vältel kõvasti vaeva. Kahjuks on see sport, kus keegi peab kaotama. Seekord olime need meie. Aga sellegipoolest oleme me vabariigi kuues võrkpallitiim," rääkis peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles