Mõdriku tudengid võitsid ärisimulatsiooni ja sõidavad Eestit esindama Aafrikasse

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Kaks kolmandikku Mõdriku Managemendist: Hellika Semjonov ja Mait Suursaar. Hellika Semjonov töötab värskelt ka teenusmajanduse instituudi arendusspetsialistina.
Kaks kolmandikku Mõdriku Managemendist: Hellika Semjonov ja Mait Suursaar. Hellika Semjonov töötab värskelt ka teenusmajanduse instituudi arendusspetsialistina. Foto: Erakogu

Üleeelmisel nädalal lõppes maailma suurima ärijuhtimismängu Global Management Challenge Eesti finaal, mille võitis kolmeliikmeline tiim Mõdrikult. Tallinna tehnikakõrgkooli teenusmajanduse instituudis äri- ja finantsjuhtimist tudeerinute võistkond sõidab sügisel Aafrikasse Angola pealinna Luandasse, et esindada Eestit rahvusvahelisel võistlusel.

Global Management Challenge (GMC) on veebipõhine ärisimulatsioon. Selles võisteldakse igal aastal 30 riigis üle maailma, Eesti on osalenud võistlusel alates 2012. aastast. Sisuliselt on tegu suure juhtimistreeninguga, mis arendab meeskonnatööd ja strateegilist mõtlemist.

GMC algab igal aastal sügisel, kui oktoobrikuus astuvad võistlustulle tudengite tiimid, paar kuud hiljem ka päriselt ärimaailmas tegutsejate võistkonnad. Tänavune võistlus oli mitme aasta jooksul erandlik – kuigi põhivõistlusel osales üle 20 tiimi, kelle seas oli ka kogenud äriinimesi, jõudis finaali neli tudengitiimi. Kõik need olid Tallinna tehnikakõrgkoolist: kolm Tallinnast ja võidutiim selle Mõdriku filiaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles