Piirkonnapolitseinik leidis uued tööruumid pritsimajas

Kevin Volter
Copy
Piirkonnapolitseinik Martin Mikola ootab inimesi vastuvõtule uutes tööruumides Kadrinas aadressil Pargi tänav 3.
Piirkonnapolitseinik Martin Mikola ootab inimesi vastuvõtule uutes tööruumides Kadrinas aadressil Pargi tänav 3. Foto: Kevin Volter

Kadrina pritsimajas olev ruum, kus enne asus arvutiparandus, on alates 25. aprillist piirkonnapolitseinik Martin Mikola uus tööpaik. Amortiseerunud tööruumidest Kadrina vabatahtliku päästega samasse majja kolinud ametnik oli ilusasse kontorisse pääsemise üle ilmselgelt õnnelik. 

Oluliselt on paranenud vanemate ja puudega inimeste ligipääs politseiniku vastuvõtupaika, sest spordihoones olnud kontor, kus korrakaitsja võttis vastu 2010. aastast saadik, asus teisel korrusel. Sinna oli näiteks ratastooliga ligi saada võimatu. Kuna nüüdsest asub politseiniku kabinet päästega samas majas, on kõik esmased teenused Kadrina valla elanikele veelgi mugavamalt kättesaadavad. "Vanas kohas üks klient ütles mulle, et siin peab orienteerumiskaart käes olema, et teid leida," vihjas Mikola asjaolule, et spordihoones olnud vastuvõtukohta oli ääretult keeruline leida. Kadrina laululava ja tuletõrjemaja teab pea iga kadrinlane. "Meie poole pöördub inimesi ka küsimustega, mis tegelikult kuuluvad pääste valdkonda, saan nad kohe vabatahtlike poole suunata," rääkis Mikola. 

Üle koridori olevatele päästjatele jagus politseinikul ainult kiidusõnu. Koos on käidud mitmel maastikuotsingul, mille jaoks on vaja staapi. Nüüd saab selle mugavalt luua värskesse kontorisse. Eelmisel aastal oli siinse piirkonna nelja kadunud inimese otsingutest kolm just Kadrina vallas. "Õnneks on kaks ust vahel," vastas Mikola naerdes ajakirjaniku küsimusele, mis siis teha, kui kõrvaltoas päästjate jutuvadin liiga suureks peaks minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles