Kodanikuportaali töölaua kasutamine muutus mugavamaks

Kevin Volter
Copy
Uuenduskuuri käigus sai uue välimuse nii riigiportaali mobiili- kui ka arvutivaade.
Uuenduskuuri käigus sai uue välimuse nii riigiportaali mobiili- kui ka arvutivaade. Foto: Riigi Infosüsteemi Amet

Riigiportaalis eesti.ee saavad nüüdsest eraisikud kasutada personaalset töölauda, kuhu on teemade põhjal koondatud otsitumad teenused alates dokumentidest ja ravimiretseptidest, lõpetades sõidukite ja kinnisvaraga. 

Kui ettevõtjad said riigiportaalis uut töölauda hakata kasutama läinud aasta detsembris, siis nüüd on uuenduskuuri läbinud ka eraisikutele suunatud töölaud. Portaali eesti.ee sisse logides avaneb kasutajale vaikimisi just töölaud, kuhu on teemade põhjal koondatud otsitumad teenused. 

"Eesti.ee uus töölaud aitab toime tulla meid ümbritseva infoküllusega ja seda on plaanis veelgi täiustada," märkis riigiportaali juht Kaisi Udumäe. "Eesmärk on lisada ka info näiteks sõiduki kindlustuse, pensioni ja hariduse kohta ning uusi sündmusteenuseid, aga ka muuta töölaud personaalseks, et see lähtuks konkreetsest kasutajaprofiilist. Näiteks ei ole mõtet 19-aastasele noorele näidata infot vanaduspensionile jäämise kohta, samas kui pensionäril võib olla väga vajalik proteesihüvitise info," selgitas Udumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles