Järelvaatamine ⟩ Suvesaundi eelüritusel arutleti Lääne-Virumaa identiteedi üle

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
"Virumaa suvesaund 2023".
"Virumaa suvesaund 2023". Foto: Virumaa Teataja

Kolmapäeval, 26. aprillil toimus Rakvere teatri kohvikus muusikakonkursi "Virumaa suvesaund 2023" eelüritus, kus arutleti Lääne-Virumaa identiteedi üle.

Üritusel arutleti selle üle, millisena nähakse Lääne-Virumaad aastal 2023 ja kuidas saame oma identiteeti kujundada turismivaldkonna arendamise ja kultuuriüritustega. Mida on meil õppida naabermaakondadelt?

Vestlusringis osalesid Eve Alte (Rakvere kultuurikeskus), Ahto-Lembit Lehtmets (Kadrina kultuurikoda), Roman Kusma (Aqva spaa), Velvo Väli (Rakvere teater), Ingrid Kohtla (Tallinn Music Week/Station Narva), Kadri Jalonen (Ida-Viru ettevõtluskeskus). Arutelu juhtis Virumaa Teataja peatoimetaja Eva Samolberg-Palmi.

Õhtu jätkus sealsamas praktilise vestlusringiga muusikutele "Kuidas luua ja kasvatada oma artistibrändi? Kuidas panna muusikakonkurss enda kasuks tööle?"

Näpunäiteid jagasid kultuurikorraldaja ja muusik Ahto-Lembit Lehtmets, Kerstin Kessu Raidma (agentuuri Tabasco loovjuht ja EKA õppejõud) ja Liisi Voolaid (PR-spetsialist, artistide Anett ja Rahel mänedžer, DJ). Vestlust suunas Virumaa Teataja ajakirjanik Mart Rauba.

Ürituse esimest osa saab järgi vaadata (vajuta aknas kirjale watch on Facebook).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles