Sohvaklubi hooaja lõpetab Eesti bluusilegendi kontsert

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Ansambel Compromise Blue.
Ansambel Compromise Blue. Foto: Compromise Blue

Reedel astub Rakveres Buena Vista sohvaklubis üles ansambel Compromise Blue, kes annab tänavu täiskoosseisus vaid kaks kontserti: teise Augustibluusil Haapsalus. Kuigi energiakriisi ajal oli klubi jätkamine korraks küsimärgi all, avab sohvaklubi uksed ka järgmisel hooajal, rääkis selle juht.

Compromise Blue kontserdiga lõppeb ka sohvaklubi hooaeg. Klubi peremehe Eduard Salmistu sõnul pole suviseid eriüritusi plaanis ette võtta. Küll aga võib järgmine hooaeg alata pisut varem ehk ei ole välistatud, et suve lõpus korraldatakse midagi klubi sisehoovis välilaval.

Salmistu tunnistas, et lõppev hooaeg oli sohvaklubi jaoks senise kuue aasta kõige keerulisem. Paljusid ettevõtjaid ja meelelahutusasutusi ülivalusalt tabanud energiakriis viis ka Buena Vista korraks piiri peale, kus plaaniti klubi uksed sootuks sulgeda. Toona päästis olukorra ja aitas klubil jätkata sotsiaalmeediapostitus, millele reageeriti Salmistu sõnul minutitega. "Kümne minutiga oli olemas esimene abistaja ja sellele järgnes neid kohe ridamisi. Pidime lausa ütleme, et aitäh, aga korraga ei jõuagi kogu abi vastu võtta," meenutas Salmistu ning tänas kõiki toetajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles