Lääne-Virust valitud saadikud moodustavad kodumaakonna toetusgrupi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Evelin Poolamets lubas kohtumisel omavalitsusjuhtidega, et võtab riigikogu saadikute Lääne-Viru maakonna toetusgrupi moodustamise asjaajamise enda kanda.
Evelin Poolamets lubas kohtumisel omavalitsusjuhtidega, et võtab riigikogu saadikute Lääne-Viru maakonna toetusgrupi moodustamise asjaajamise enda kanda. Foto: Ain Liiva

Kohalike omavalitsusjuhtidega kohtunud Lääne-Virumaalt riigikogusse valitud saadikud lubasid parlamendis moodustada Lääne-Viru maakonna toetusgrupi.

Toetusgruppi hakkavad ilmselt kuuluma Anti ja Evelin Poolamets, Tarmo Tamm, Katrin Kuusemäe ja ka endine Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili, kes reformierakonna nimekirjast osutus valituks Ida-Virumaal, kuid kes on Viru-Nigula valla elanik. Toetusgrupi moodustamise asjaajamise lubas enda peale võtta Evelin Poolamets.

Toetusgrupi moodustamise soovitus tuli Lääne-Viru omavalitsusjuhtidelt. "Oleks hea, kui meil oleks konkreetne saadik, kelle poole saaks maakonnaüleste teemadega pöörduda, ja veel parem, kui meilt valitud saadikud teeksid maakonna huvides koostööd, sõltumata nende poliitilisest kuuluvusest," rääkis Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu esimees, Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles