Lääne-Virumaa jooksusari algas Kadrinas rahvarohkelt

Copy

Lääne-Virumaa jooksusari algas 10. Kadrina paisjärve jooksuga. Tuuline ilm ei heidutanud jooksusõpru ja sarja avaetapist võttis osa üle 250 jooksja.

Võistluse põhijooksu võitis Viru-Jaagupist pärit triatleet Kevin Vabaorg, kes läbis 5 km ajaga 16.58. Vabaorg võitis juba teise jooksuvõistluse sel nädalal: ta oli parim ka kolmapäeval toimunud temposarja Filter avaetapil. Teise koha sai Mart Suurkivi (17.34) ning kolmanda Aivar Valliste (18.21).

Vabaorg tõdes, et Kadrina paisjärve jooks kostitas taas heitliku ilmaga – osalejad said nii vihma, tuult, päikest kui ka rahet. "Starti jõudes nägin kohalikku Kadrina triatleeti Mart Suurkivi ja sain aru, et temaga koos tuleb mul võidu peale hakata jooksma," rääkis Vabaorg ja lisas, et pärast esimest ringi oli vahe tema jaoks turvaline ja ta sai tulla ühtlase jooksukiirusega finišijooneni. "Tore on käia kodule lähedal võistlustel ja mõõtu võtta kohalike tegijatega. Minu jaoks oli tore päev jooksurajal," sõnas võidumees rõõmsalt ja tunnistas, et kuigi talle isiklikult sellise jaheda ilmaga võistelda väga ei meeldi, tuleb olukorraga leppida ja panna selga vastav riietus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles