Kossuväljakute korrastamiseks toimub avalik konkurss

Kevin Volter
Copy
Korvpalliväljak. Pilt on illustratiivne.
Korvpalliväljak. Pilt on illustratiivne. Foto: Marika Valter

3. maist on kõigil kohalikel kogukondadel, omavalitsustel ning aktiivsetel hoovispordi- ja korvpallihuvilistel võimalik osaleda konkursil ja parandada oma kodukohas korvpalli mängimise tingimusi.

Korvpall on Eestis üks populaarseimaid spordialasid ja Eestis on üle tuhande korvpalliväljaku. Kahjuks avaneb väljakute olukorda kaardistanud Eesti Korvpalliliidu 3 x 3 meistrivõistluste projektijuhi Reigo Kimmeli sõnul paljudel väljakutel äärmiselt kehv pilt ning need ei vasta enam tänapäevastele nõuetele. "Halvas seisus korvpalliväljakud vähendavad piirkonna noorte võimalusi pallimänguga tegeleda, väheneb huvi spordiala vastu ja kannatavad sportlikud saavutused," selgitas ta väljakute seisukorra laiemat mõju.

Mure väljakute seisukorra pärast on korvpalliringkondades kõigile tuttav ning pikka aega korvpalli toetamisega seotud ettevõte Betoonimeister, kelle ridades on samuti palju kossuharrastajaid, võttis probleemi lahendamiseks initsiatiivi ja otsustas teha üleeestilise konkursi. Betoonimeistri juhi Kalle Suitslepa sõnul on ettevõtte eesmärgiks väljakute uuendamise konkursiga hoovispordi arengut toetada ning tõsta korvpalliväljakute kvaliteeti ja parandada sportimisvõimalusi kogukonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles