Tarva jalgpallinoored aitasid koondise võidumängus alistada soomlased

Kevin Volter
Copy
Pildil paremalt Sander Ristna, Remo Valdmets, Romet Leppik, Johannes Lillemets ja Markus Kasemaa Jarl.
Pildil paremalt Sander Ristna, Remo Valdmets, Romet Leppik, Johannes Lillemets ja Markus Kasemaa Jarl. Foto: Jana Pipar

Eesti noormeeste U16 koondis kohtus 2. mail mitteametlikus jalgpalli maavõistluses Lõuna-Soome eakaaslastega, kes alistati kindlalt seisuga 5:0. Helsingis peetud mängus tegid kaasa Tarva endine mängija Remo Valdmets, kes kandis kaptenipaela, ja Tarva noor väravavaht Sander Ristna, kes mängis kaasa kohtumise teise poolaja.

U16 koondist esindas kummalgi poolajal erinev koosseis ning mõlemad olid seejuures resultatiivsed: avapoolajal löödi kolm ning teisel kolmveerandtunnil kaks väravat. Esimesel poolajal olid täpsed Kevin Marcus Laas, Marten-Chris Paalberg ja Karl Mägi, teisel poolajal lõi meeskonna neljanda värava Jakob Oja ning lõppseisu vormistas Eesti ründajate kõrge surve tulemusena sündinud vastase omavärav.

Koondise peatreener Andres Oper, kelle jaoks oli kohtumine koondise eesotsas esimene, jäi nii mängu kui ka noormeeste esitusega rahule. "Kiitus poistele, selle, mida treeneritega soovisime, viisid mängijad ellu. Lõime kiired väravad, olime pressingus agressiivsed ja hoidsime kinni sellest, milles kokku leppisime. Mängu alguses nägin veidi ärevust, aga mida aeg edasi, seda julgemaks poisid muutusid ja väravateni jõudsime loogiliste lahenduste kaudu. Võit teeb kindlasti rõõmu, aga hoiame kaks jalga maas ja töötame edasi," rääkis Oper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles