"Teeme ära!" talgutele tuleb Eestis kokku üle 18 000 inimese

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Talgukaart. Punasega on märgitud ära talgurühmad, millega liituda enam ei saa, kollasega need rühmad, kus on veel vabu kohti.
Talgukaart. Punasega on märgitud ära talgurühmad, millega liituda enam ei saa, kollasega need rühmad, kus on veel vabu kohti. Foto: Teeme Ära

6. mail peetavale üleeestilisele "Teeme ära!" talgupäevale oli reedese seisuga ennast registreerinud enam kui 18 000 inimest. Talguveebi oli kirja pandud 1200 talgut. 

Lääne-Virumaal võtab 84 talgust osa 1064 inimest. Omavalitsuste kaupa jagunevad talgud nii, et Haljala vallas peetakse neid 25, Väike-Maarja vallas 13, Viru-Nigula vallas 11, Kadrina vallas 9, Tapa vallas 9, Vinni vallas 8, Rakvere vallas 7 ja Rakvere linnas 2. 

Talgutele saab end kirja panna lingil http://www.teemeara.ee. "Teeme ära!" talgupäeva eestvedaja Henrik Raave sõnul on tänavu rõhk keldrite, saunade ja koolide ümbruse koristamisel. Samas kutsub ta talgulisi üles ettevaatusele, et üheskoos töid tehes ei ununeks tööohutus ja turvalisus, samuti tule- ja veeohutus ning ka talgutel osalevate väikelaste ohutus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles