Poodi kibelenud kohalik elanik katkestas Rapla ralli katse

Kevin Volter
Copy
Jaspar Vaher – Evelin Mitendorf Rapla rallil.
Jaspar Vaher – Evelin Mitendorf Rapla rallil. Foto: Pille Russi

Rapla ralli reedesel avapäeval said EMV4 klassis võistlevad virulased Jaspar Vaher ja Evelin Mitendorf viieminutilise ajatrahvi, millega kukuti viimaseks. Laupäeval aga peatas seitsmenda kiiruskatse üks kohalik elanik, kes suurest vajadusest poodi minna kutsus välja politsei.

Kohalike Kernu elanike sõnul olid korraldajad kõiki ilusti teavitanud. See ei takistanud aga ühel kutsumast politseid, mistõttu katse tühistati. Väidetavalt soovis agar isik ilmtingimata poodi pääseda, aga ralli tõttu olid teed kinni, niisiis otsustas ta politseisse kõne teha. "Tüüp ongi selline, kes taolisi idiootsusi pidevalt korraldab," sõnas anonüümseks jääda sooviv Kernu elanik.

Kolme katse järel oma klassi liidrikohal ja absoluudi üheksandad olnud Vaher – Mitendorf said aga reedese päeva lõpus kohtunikelt ajatrahvi, mille tõttu langeti viimaste sekka. See aga ajas noore mehe vihaseks ning laupäeva esimesel katsel sõideti välja üldarvestuse neljas aeg. Kümne katse järel ollakse absoluutarvestuse 54. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles