Päästjad kustutasid põlenguid Uhtnas, Moel ja Kadrinas

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Päästjad kustutasid Moe külas laululava juures järelevalveta lõkke.
Päästjad kustutasid Moe külas laululava juures järelevalveta lõkke. Foto: Päästeamet

Päästjad kustutasid tahmapõlengu, lõkke, prügikonteineri ja käisid suitsu täis korterit tuulutamas.

Reedel kell 20.51 märgati Uhtna külas Laulukaare tänava kortermaja korstnast leeki. Elanikud olid majast lahkunud. Päästjad kustutasid väikese tahmapõlengu pulberkustutiga. Elanikele tehti kodunõustamine ning neil keelati kütteseadme kasutamine, enne kui spetsialist selle üle vaatab.

6. mail kell 14.53 käisid päästjad kustutamas Moe külas laululava juures lõkkeplatsil põlenud suurt järelevalveta lõket. 

Samal päeval kell 12.37 tuli häirekeskusele teade piiksuvast suitsuandurist ja suitsu täis trepikojast Tapa linnas Turu tänava viiekorruselises kortermajas. Suitsu täis korterist tõid päästjad välja mehe ja andsid üle tervisekontrolliks kiirabitöötajatele. Suitsu põhjuseks oli toidu kõrbemine, põlenguohtu ei olnud. Päästjad tuulutasid korteri.

Päästjad tuletavad meelde, et toidu pliidile unustamisel ei ole ohtlik üksnes tuli, vaid ka suits ja vingugaas, mis tekib kõrbevast toidust juba enne selle süttimist. Kui teed sööki, jää kööki!

Pühapäeval kell 18.04 tuli teade põlevast prügikonteinerist Kadrina alevikus Pargi tänaval. Teatajal ei õnnestunud vee ega auto tulekustutiga põlengut kustutada. Põlengu likvideerisid Kadrina vabatahtlikud päästjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles