Viimane nädal ⟩ Suvesaunde saab saata kuni pühapäeva südaööni

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Muusikakonkurss "Virumaa suvesaund 2023" ootab värskeid lugusid Lääne-Virumaalt.
Muusikakonkurss "Virumaa suvesaund 2023" ootab värskeid lugusid Lääne-Virumaalt. Foto: Virumaa Suvesaund

Muusikakonkurss "Virumaa suvesaund 2023" on jõudmas esimese faasi lõppu – lugude saatmiseks on aega veel selle nädala lõpuni ehk 14. mai südaööni. Rahvahääletus käivitub järgmisel kolmapäeval, 17. mail. Tänavuste võistluslugudega saab juba tutvuda YouTube'i esitusloendis, kuhu lisatakse eelžürii läbinud teoseid jooksvalt.

Suvesaundi saab esitada veebis aadressil virumaateataja.ee/suvesaund. Oodatud on nii laulud kui ka instrumentaalteosed kõikides võimalikes žanrites. Eelžürii sõela läbimiseks on kõige olulisemad tingimused, et lugu oleks originaallooming, et see poleks avaldatud enne 15. märtsi ning et esitajal oleks tugev seos Lääne-Virumaaga. Täpsemad tingimused leiab lugude esitamise lehelt.

Konkursi lõpetavad kontsert ja auhinnagala, mis toimuvad tavapäraselt Rakvere linna päevade laupäeval, seekord siis 10. juunil Rakvere Art Café hoovis. Seal liidetakse rahva häältele kaheksaliikmelise žürii antud punktid ja selgub võidulugu, mille autorid saavad 500 eurot puhtalt kätte.

Sel aastal kuuluvad Suvesaundi žüriisse muusikamänedžer, DJ ja muusikavaldkonna PR-spetsialist Liisi Voolaid, bassimängija ja muusikapedagoog Mihkel Mälgand, Tallinn Music Weeki ja Station Narva kommunikatsioonijuht ja programmi kuraator Ingrid Kohtla, näitleja ja Rakvere teatri muusikaviktoriini korraldaja Imre Õunapuu, muusikaajakirjanik ja raadiosaatejuht Mariliis Mõttus, kitarrist ja muusikapedagoog Toomas Vanem, muusikapedagoog, dirigent ja rahvamuusik Viivi Voorand ning ansambli Onkel Jonkel kitarrist ja laulja, "Virumaa suvesaund 2022" võiduloo autor Georg Eessaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles