Viga saanud krossimees vajab paranemisaega

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Hooaja avaetapp Hispaanias Gert Gordejevil – Aivar van de Wielil kõige paremini ei õnnestunud. Portugalis hakkas juba tulema, aga siis murdis Gordejev paraku käeluu.
Hooaja avaetapp Hispaanias Gert Gordejevil – Aivar van de Wielil kõige paremini ei õnnestunud. Portugalis hakkas juba tulema, aga siis murdis Gordejev paraku käeluu. Foto: Wsc

Külgvankriga tsiklite krossi-MM-il osalev läänevirulane Gert Gordejev on aprilli algusest nii-öelda haiguslehel, sest Portugali MM-etapil saadud käevigastus on osutunud arvatust raskemaks. Koos hollandlase Aivar van de Wieliga võistlev Viru-Nigula krossimees loodab kindlasti rajal tagasi olla juuni alguses, mil Tartu lähistel Langel peetakse kodune MM-etapp.

Meie mehele algas Portugali võistlus, mis oli hooaja teine MM-etapp, lootusrikkalt: kiirus oli Gert Gordejevi enda hinnangul võrreldes esimese etapiga Hispaanias paranenud, mida tõestas ka korralik tulemus kvalifikatsioonisõidus. Paraku juhtus juba esimese finaalsõidu teisel ringil õnnetus, mida motokrossis ikka ette tuleb.

“Ei pannud üle kaela ega midagi, lihtsalt valearvestus,” rääkis Gert Gordejev. “Meil on üks element rajal nii-öelda kaameliküürud – kaks teineteisele järgnevat hüpet. Üritasin neist korraga üle lennata, et konkurendist mööda saada, aga kiirus polnud piisav ja maandusin vastu teise küüru nõlva. Sain kohe aru, et vasaku käega on nüüd halvasti. Sõitsin ringi lõpuni ja tulin maha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles