JÄTKULUGU Raudteele kuuluvalt krundilt kadunud küttepuud jõudsid otsapidi valla sotsiaaltöötaja hoovi

Kevin Volter
Copy
Toivo Tähe auto, koerad ja koerakuudid ning hunnikus puud on omadega jõudnud sotsiaaltöötaja Sirje Salurale kuuluva kinnistu hoovi.
Toivo Tähe auto, koerad ja koerakuudid ning hunnikus puud on omadega jõudnud sotsiaaltöötaja Sirje Salurale kuuluva kinnistu hoovi. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeval vabastas Jänedal Veera Artuse maja omal volil kasutanud Toivo Täht elamispinna Eesti Raudteele (ER). Kohal ei viibinud aga valla sotsiaaltöötaja Sirje Salura. Mis veelgi kummalisem, hoovist on kadunud küttepuude virnad. Nüüd asuvad puud sotsiaaltöötajale kuuluval kinnistul. 

Arhiivimaterjale uurides selgub, et Sirje Salura ja Toivo Tähe nimelised isikud on koolikaaslased. Mõlemad on lõpetanud 1985. aastal Eesti põllumajanduse akadeemia majandusteaduskonna põllumajanduse ökonoomika ja organiseerimise eriala.

Kogu lugu hakkas hargnema eelmisel nädalal, kui sotsiaaltöötaja tõi Raudteeääre kinnistul elanud Veera Artuse hooldekodust korraks tema endisesse koju tagasi. Seda selleks, et näidata ER-ile, nagu elaks Artus jätkuvalt majas. Selgus hoopis, et proua on juba pikemat aega olnud vallale kuuluvas hooldekodus ning Jänedal majas elab ja toimetab Toivo Täht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles