Korvpalli nautiv Raivo Tribuntsov: «Meiega ei ole vaja sõprust teha. Meiega on vaja arvestada kui konkurentidega»

Kevin Volter
Copy
Kadrina valla ja korvpallimeeskona headest suhetest annab aimu seegi, et eelmisel kevadel poseeris Raivo Tribuntsov valla sümboliks saanud «Ussikuninga» reklaamikampaanias.
Kadrina valla ja korvpallimeeskona headest suhetest annab aimu seegi, et eelmisel kevadel poseeris Raivo Tribuntsov valla sümboliks saanud «Ussikuninga» reklaamikampaanias. Foto: Marge Schwindt, shutterstock

Raivo Tribuntsov on üdini spordimees – kuna ta on ise pikalt korvpalli mänginud, tiksub tema süda selle mängu rütmis. Pojad Ralf ja Raimond on mõlemad omal alal hinnatud tegijad. TERE Kadrina Karud on projekt, kuhu kunagi toonane vallavanem Erich Petrovits, Kadrina keskkooli direktor Arvo Pani ja kadunud Aivar Lankei teda kutsusid, ning aastatepikkune töö on väikese Kadrina aleviku suurele korvpallikaardile toonud.

Vestlesime Raivo Tribuntsoviga nädalapäevad peale korvpalli esiliiga finaalis saadud kaotust. Põhiturniiril kahe kaotuse vastu saadud 20 võitu panid fännide südamed kiiremini põksuma ja paljud hellitasid kuldmedalilootust. Klubi eestvedaja Tribuntsov aga pettunud ei ole ning väikese koha meeskonnana on saavutatud rohkemgi, kui loota võis. Tema kirg pallimängu vastu kumab läbi igast öeldud lausest.

Räägime kõigepealt lõppenud korvpallihooajast. Finaalis tuli küll kaotus, (TERE Kadrina Karud kaotasid esiliiga finaalis Eesti Maaülikool/Skarconile 92:83 – K. V.), aga kuidas üldiselt rahule jäite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles