Küsimus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida arvavad keskerakonna liikmed Kalle Laaneti ja Rainer Vakra jõudmisest erakonna aukohtu ette?



Lembit Kaljuvee, riigikogu liige

Edgar keerab seda asja üle. Võib ju olla, et keegi on kusagil midagi pisut rohkem öelnud, kui vaja, aga minu arvates on see pigem tervendav.

Jüri Landberg, Eesti maaomavalitsuste liidu esimees

Arvan, et igal inimesel on õigus oma seisukohti välja öelda, aga kas seda just Delfis tegema peab, on iseasi. Minu hinnangul ei peaks nende meeste käitumine olema karistatav, sest kindlasti peab erakonnas olema sisemine debatt, muidu jääb elu seisma.

Siret Kotka, keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna esimees

Esmaspäeval langetab erakonna juhatus otsuse ja juhatuse otsuse peaks iga erakonna liige heaks kiitma. Erakonna siseasju ei ole vaja meedia ette tuua ja see, et Laanet ja Vakra aukohtu ette jõudsid, on täiesti loomulik.

Enn Mälgand, pensionär

Mulle üldiselt sellised asjad ei meeldi. Korrektsust on nende meeste käitumises vähe olnud ja mulle tundub, et liigne avalikustamine võib vahel isegi kurja teha.

Toomas Varek, endine riigikogu liige

Eks see üks komejant ole, kõik näitavad oma palet. Igal erakonnal on tänavu jamasid olnud ja minu arvates on kogu poliitika komejandiks muutunud ning aur läheb tsirkusele, mitte aga töö tegemisele.

Urmas Tamm, Rakvere linnavolikogu liige

Kindlasti ei peaks kedagi erakonnast välja heitma selle eest, et nad oma seisukohti välja ütlevad. Ongi hea, kui on palju arvamusi, ainult nii saabki õige tulemuseni jõuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles