Traielisõitja Keity Meier osaleb Jaapanis toimuval MM-il

Kevin Volter
Copy
Tapa neiu Keity Meier osales eelmisel aastal kodulinnas toimunud traieli Eesti meistrivõistluste etapil. Sel aastal teeb ta kaasa maailmameistrivõistluste karussellis.
Tapa neiu Keity Meier osales eelmisel aastal kodulinnas toimunud traieli Eesti meistrivõistluste etapil. Sel aastal teeb ta kaasa maailmameistrivõistluste karussellis. Foto: Marianne Loorents

Tapalt pärit motosportlane Keity Meier osaleb 20. ja 21. mail Jaapanis Motegi linnas toimuval mototraieli maailmameistrivõistluste viiendal ja kuuendal etapil. Meier, kes praegu on hooaja üldarvestuses üheksandal kohal, paneb end proovile TrialGP klassis koos traielimaailma absoluutse eliidiga. 

Esimest korda on maailmameistrivõistlustel eestlase partneriks TRS-i tehase satelliittiim. Meier võistleb TRS RR250cc mootorrattal ning saab kogu hooaja vältel kasutada nii tehase tehnilist tuge kui ka spetsialistide oskusteavet. 

Meier läheb Jaapani etapile suurte ootustega ning soovib näidata oma parimat sooritust. "MM-il on naisi kokku ligi 40, neist umbes 15 võistlevad eliitklassis. Olen suures ootusärevuses, et näha juba võistlusradu, eeltöö põhjal kahtlustan tehnilisi tõuse ja lopsakat loodust, mis on vastand senisele Hispaania kuivale pinnasele. Vahest isegi kodusem tänu treeninglaagritele Soomes."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles