Elephants From Neptune‘i kitarrist avas oma söögikoha

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Pildistamine pärast sildistamist: Võsu rokkivad Elevandid (vasakult) Robert Linna, Jon Mikiver ja Markko Reinberg ehk Linnu.
Pildistamine pärast sildistamist: Võsu rokkivad Elevandid (vasakult) Robert Linna, Jon Mikiver ja Markko Reinberg ehk Linnu. Foto: Mario Kivisaar

Alates eelmisest nädalast on Võsu südames avatud uus kohvik Linnupesa. Ranna tänava algusesse on omale pesa teinud Linnu ehk Elephants From Neptune'i (EFN) kidramees Markko Reinberg koos sõpradega.

Linnu on üks neljast sõbrast, kes kohvikut juhivad. Aga selline omanik ta ei ole, kes ainult õhtu lõpus kassat tühjendamas käib. Kui Elevantidega parajasti keikat ei ole, võib teda näha Linnupesas klientidega tegelemas ja jooke valamas. Seda, et keegi teda seal ära tunneks ja jaurama kukuks, pole veel juhtunud. "Ma pole väga tuntud nägu," naerab Linnu selle võimaluse välja.

Kui järele mõelda, pole tuntud meelelahutajate silmamine leti taga teab mis ilmaime. Vaevalt me näeme kunagi Ott Leplandi Circle K-s hot dog‘i tegemas, aga omaenda foodtruck‘i või tänavatoiduputka pidamine võib olla muusika kõrvalt päris prestiižne hobi. Võtame kasvõi Sander Õiguse, kes valmistas aastaid burgereid oma koduõues Tartus, ehkki tegi juba edukat karjääri stand-up‘i maailmas. Ja muide, pole saladus ka see, et EFN-i bassimees Rain Joona on aastaid restoraniäris tegutsenud. Sel suvel toimetab ka Kärdlas oma uues kohas Briis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles