Voldemar Kuslap tuleb Rakverre Horoskoobiga

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Voldemar Kuslap annab Rakvere linna päevadel kontserdi koos ansambliga Horoskoop.
Voldemar Kuslap annab Rakvere linna päevadel kontserdi koos ansambliga Horoskoop. Foto: Elmo Riig

Rakvere linna päevadel annab kauni ja meeleoluka kontserdi Voldemar Kuslap koos ansambliga Horoskoop.

Horoskoop on Eesti ansambel, mis alustas tegevust 2018. aastal. Ansambli repertuaaris on peamiselt telesaates "Horoskoop" kõlanud laulud ning ka laiemalt 1960. aastatel ja 1970. aastate alguses kõlanud hitid.

Eesti Televisioonis läks eetrisse esimene saade pealkirjaga "Horoskoop" 12. oktoobril 1968. Viie telehooaja jooksul kõlanud laulud said üldtuntuks ning on seda siiani. Legendaarsest  "Horoskoobist" said innustust noored muusikud, kelle sünnini jäi saate eetrisoleku aastatel veel veerand sajandit, et luua ansambel Horoskoop ning tuua aastal 2018 kuulajate ette debüütalbum "Horoskoobi tuules".

Ansamblisse, mis on võtnud oma südameasjaks mängida kunagisest menusaatest pärinevat repertuaari, kuuluvad Martin Trudnikov (laul, akordion, akustiline kitarr), Siim Aimla (saksofon), Ülo Mälgand (klahvpillid, taustavokaal), Roland Jairus (basskitarr) ja Jaanus Salm (trummid).

Külalissolistidena on koos ansambliga üles astunud Eesti poplauljad Heidy Tammest ja Boris Lehtlaanest Gerli Padari ja Uku Suvisteni. Rakveres on Horoskoobi solistiks iginoor vanameister Voldemar Kuslap.

Kontsert leiab aset Vallimäe ringlaval 10. juunil ja on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles