Tapa käsipallitiim võitis Eesti meistrivõistluste pronksmedali

Merly Raudla
Copy
SK Tapa/N.R Energy alistas otsustavas pronksikohtumises Mistra.
SK Tapa/N.R Energy alistas otsustavas pronksikohtumises Mistra. Foto: Marie-Johanna Kippar

Täna selgitati Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste pronksiseeria saatus, kui Raasikul läksid otsustavas mängus omavahel kokku Mistra ja SK Tapa/N.R. Energy.

Põhiturniiri vastavalt kolmanda ja neljandana lõpetanud meeskonnad olid kahes esimeses matšis mõlemad võõrsil vastased alistanud ning kahe võiduni mängitava seeria seis oli seega 1:1. Tänavune hooaeg on pühendatud EOK 100. aastapäevale ja võitjatele riputati kaela erikujundusega pronksmedalid.

Tempokalt alanud mängus jõuti esimesel kuuendikul käsipalli mõistes küll palju kindlate viskepositsioonideni, kuid resultatiivsusprotsendiga ei hiilanud kumbki tiim. 10. minutil tõi Mistra poolelt Rauno Kopli efektse kaugviskega tabloole viigiseisu 4:4. Seejärel teenis Mistra kaheminutilise karistuse, mille toel suutis SK Tapa Rail Ageni kahe vintviske ning Mikola Naumi tõrjete abil end 20. minutiks 10:5 ette rebida. Hoolimata sellest, et Tapa mängis vahepeal neljakesi kaitses. Mistra treener Jüri Lepp aga mängitas esimesel poolajal lõpuks 14 meest, mistõttu olid tema hoolealuste jalad veidike värskemad ja Mistra suutis vaheajaks vahe 11:13 peale kahandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles