Sinilillekampaaniaga koguti rekordiline summa veteranide toetuseks

Kevin Volter
Copy
Esimest korda toimus Veteranirock Rakvere Vallimäel, kus astusid üles Metsatöll, A-Rühm, Jaagup Tuisk ning NATO kirdekorpuse bänd Griffin.
Esimest korda toimus Veteranirock Rakvere Vallimäel, kus astusid üles Metsatöll, A-Rühm, Jaagup Tuisk ning NATO kirdekorpuse bänd Griffin. Foto: Ain Liiva

MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing annetab kümnendal tegevusaastal koos naiskodukaitsega korraldatud kampaaniaga "Anname au!" ehk nn Sinilillekampaaniaga kogutud 116 000 eurot Eesti kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste toetuseks.

Tänavuse kampaania raames toimus palju üritusi: kampaania avapäev koos Sinilillejooksu ja kontserdiga Tallinnas ning jooksud Rakveres, Narvas, Tartus, Kuressaares, Washingtonis ja Kopenhaagenis.

Sinilillerännak tõi osalema üle 1000 inimese ning esimest korda toimus Veteranirock Rakvere Vallimäel, kus astusid üles Metsatöll, A-Rühm, Jaagup Tuisk ja NATO kirdekorpuse bänd Griffin. Lisaks korraldasid naiskodukaitse vabatahtlikud enam kui 70 väiksemat üritust kõikjal Eestis. Valikus oli matku, seiklusmänge ja ka vestlusõhtuid veteranidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles