Reinar Halliku korvpallikooli ja BC Tarvas teed läksid lahku

Kevin Volter
Copy
Aasta alguses välja hõigatud koostööst Reinar Halliku korvpallikooli ja BC Tarvas uute omanike vahel ei saanud ikkagi asja. Ettekujutus, kuidas klubi üles ehitada, oli Tarva tegevjuhi Tanel Suslovi sõnul meestel erinev.
Aasta alguses välja hõigatud koostööst Reinar Halliku korvpallikooli ja BC Tarvas uute omanike vahel ei saanud ikkagi asja. Ettekujutus, kuidas klubi üles ehitada, oli Tarva tegevjuhi Tanel Suslovi sõnul meestel erinev. Foto: Arvet Mägi

Visioon uue hooaja kohta BC Tarvas juhtide, ettevõtja Mart Riga ja endise korvpallikohtuniku Tanel Suslovi omaga kokku ei läinud ja Reinar Halliku korvpallikool (RHKK) otsustas, et keskendub uuel hooajal eelkõige korvpallikooli ja noortespordi edendamisele Virumaal.

Kui jaanuaris anti teada, et Tarva juhtimise ja klubi edasise arendamise võtab üle MTÜ Minu Tarvas koostöös Reinar Halliku korvpallikooliga, siis nii see ikkagi ei lähe. Veel märtsi lõpus antud usutluses Postimehele kinnitas klubi tegevjuht Suslov, et koostöö Halliku korvpallikooliga on tihe.

"Meie Mardiga võtamegi administratiivse poole enda peale, et Reinar oma kooliga saaks keskenduda noorte korvpallurite juurdekasvule ja arengule. Samas peaks Tarvas olema terve Virumaa klubi," rääkis Suslov toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles