Lähipäevil õhusoe üle 21 kraadi ei kerki

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Korralikku rannailma pole lähipäevil oodata.
Korralikku rannailma pole lähipäevil oodata. Foto: Mailiis Ollino

Eeloleva nädala esimene pool toob nii päikesepaistet kui ka hoovihma, kuid öised ja päevased õhutemperatuurid jäävad üsna tagasihoidlikeks, kerkides vaid kolmapäeva pärastlõunal paiguti 21 soojakraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva muutliku pilvisusega ilm. Hommikuks jõuavad Põhja-Eestisse vihmahood. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7, rannikul ka loode- ja läänetuul 5–9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0–6 kraadi, maapinnal võib õhutemperatuur langeda kohati kuni –3 kraadini. Rannikul on oodata kuni 10 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikesevõimalus. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 5–10, puhanguti 13, rannikul kuni 15 m/s. Sooja on 12–17, rannikul kohati 10 kraadi lähedal.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Hommikul saartelt alates tuul tugevneb. Õhutemperatuur on 0–6 kraadi, maapinnal võib kohati kuni 3 kraadi külma tulla. Rannikul kerkivad öised õhutemperatuurid kuni 10 soojakraadini. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt lääne- ja edelatuul 5–11, puhanguti kuni 16 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul saartelt alates ka loodesse. Sooja on 15–21, rannikul kohati kuni 13 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles