Rakveres himustavad potililli nii pikanäpumehed kui ka huligaanid

Merly Raudla
Copy
Vast istutatud lilled said Armuse raamatupidamisbüroo verandal olla vaid mõne päeva, siis viis varas lilled koos pottidega minema.
Vast istutatud lilled said Armuse raamatupidamisbüroo verandal olla vaid mõne päeva, siis viis varas lilled koos pottidega minema. Foto: Rebecca Liis Armus

Õue istutatud suvelilled on kerge saak varastele ja huligaanidele, kes lilli mullast välja kisuvad ja potte ümber lükkavad. Eelmisel nädalal varastati Tallinna tänava äärest kaheksa lillepotti koos taimedega. Rakvere Keskväljakul ja promenaadil on lilli hävitatud ja varastatud sel hooajal juba 200 euro eest.

Viimase suurema lillede lõhkumisega tekitasid pätid Rakvere Keskväljakul umbes 150-eurose kahju. Lisaks sellele on istutuskastide kummuli lükkamisega tekitatud kahju promenaadi lilledele. "Varastatud on nii taimi kui ka õisi: tulbid, nartsissid, hüatsindid, kõikidest linna lillekastidest," ütles linnaaednik Kärt-Mari Paju. Kahju on tema sõnul kokku umbes 200 eurot.

Viimase suurema lillede lõhkumisega tekitasid pätid Rakvere Keskväljakul umbes 150-eurose kahju.
Viimase suurema lillede lõhkumisega tekitasid pätid Rakvere Keskväljakul umbes 150-eurose kahju. Foto: Rakvere Linnavalitsus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles