Kullas jätkab Briti saartel meistritiitli jahtimist

Kevin Volter
Copy
Harri Kullas teenis Briti meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhallis MX1 klassis kahes võistlussõidus kolmanda koha ja loovutas üldarvestuses liidrikoha Conrad Mewse'ile.
Harri Kullas teenis Briti meistrivõistluste neljandal etapil Blaxhallis MX1 klassis kahes võistlussõidus kolmanda koha ja loovutas üldarvestuses liidrikoha Conrad Mewse'ile. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel toimus Blaxhallis Briti motokrossi meistrivõistluste neljas etapp. MX1 klassis liidripositsiooni hoidnud Väike-Maarja juurtega Harri Kullas tuli kolmandale kohale, võitis tema suurim konkurent Conrad Mewse, kes asus ise ka sarja liidriks.

Neljandale etapile sarja liidrina läinud Kullas alustas päeva ajasõidu kolmanda kohaga. Kiireimat aega näitas Conrad Mewse ja teist aega Josh Gilbert. Sarja hetke kolm paremat meest mahtusid ajasõidus 0,3 sekundi sisse.

Avasõidus võttis Kullas stardi järel liidrikoha enda kätte, tema selja taga olid kohe aga Gilbert ja Mewse. Esimese paari ringiga saidki lähimad rivaalid Kullasest mööda, nii et eestlane langes kolmandale kohale. Sellel positsioonil tuli ta lõpuks ka finišisse. Esikoha teenis Mewse ja teine oli Gilbert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles