Ilm püsib sajuta, öösiti kimbutavad miinuskraadid

Merly Raudla
Copy
Aiapidajatel tasub tähele panna, et ka sel nädalal võib öine temperatuur maapinnal miinusesse langeda.
Aiapidajatel tasub tähele panna, et ka sel nädalal võib öine temperatuur maapinnal miinusesse langeda. Foto: Evely Ustav

Kuigi vapramad kodanikud liiguvad praegugi õues lühikeste pükste ja T-särgi väel, võib nädala teises pooles siiski kerget jopet vaja minna. Aiapidajatel tasub tähele panna, et ka sel nädalal võib öine temperatuur maapinnal miinusesse langeda.

Kolmapäeva ööks tugevneb kõrgrõhuhari. Pilvi on vähe ja ilm on sajuta. Ööks taevas selgineb ja tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 1 kuni 6, maapinnal võib –2 kraadini langeda. Rannikul jääb temperatuur 10 kraadi lähedale. Päeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond ja selle lõunaserv laieneb üle Läänemere ümbruse. Pilvi lisandub, aga hoovihma sajab tõenäoliselt Virumaal, mujal on saju tõenäosus väiksem. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 17 kuni 21, tuulele avatud rannikul kuni 14 kraadi.

Neljapäeval laieneb läänepoolne kõrgrõhkkond servaga üle mere. Laialdaselt on ilm sajuta. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, maapinnal võib langeda nulli lähedale, päeval on sooja 11 kuni 16 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles