Eeskujuliikumine kutsub leidma laste jaoks kvaliteetaega

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Lapsed on elu õied.
Lapsed on elu õied. Foto: Dmitri Kotjuh

Eeskujuliikumine Valge Õhupall kutsub tähistama neljapäeval lastepäeva ning kinkima lastele kvaliteetaega koosolemiseks ja -tegemiseks. 

"Emadel on emadepäev, isadel on isadepäev, kuid laste jaoks ei ole veel välja kujunenud päris oma päeva, mida sarnaselt tähistada. Kuna isad jäävad isadeks ja emad emadeks, siis jäävad ka lapsed sõltumata vanusest lasteks," ütles eeskujuliikumise Valge Õhupall eestvedaja Tamo Vahemets. "Kuigi lastepäeva tähistamise fookuses on eelkõige lapsed, siis võiks sellest päevast kujuneda põlvkondadeülene traditsioon, mille fookuses on märkamine ja järeltulijatega koos kvaliteetaja veetmine," lisas Vahemets.

Eeskujuliikumine Valge Õhupall kutsub kõiki üles 1. juunil tähistama lastepäeva, andma lastele teada, et oleme nende jaoks 100 protsenti olemas. Küsima neilt, mida nad tahaksid sellel päeval koos teha või kuhu koos minna, ning täitma võimalusel need koosolemise ja -tegemise soovid. Kui lapsed on juba suured ja asuvad eemal, siis võiks nendega võtta ühendust ja lihtsalt head lastepäeva soovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles