Lääne-Virumaal hukkus teelt väljasõitnud mootorrattur (2)

Copy

Teade raskest liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele täna kell 13.52, kui anti teada, et Rakvere vallas Tõrma külas oli teelt välja sõitnud mootorrattur. Õnnetuse üheks põhjustajaks võis pealnägijate sõnul olla lubatust oluliselt suurem sõidukiirus. 

Rakvere politseijaoskonna välijuht Veiko Oskin ütles, et pealtnägijate sõnul oli Väike-Maarja poolt Rakverre liikunud mootorratturi kiirus lubatust oluliselt suurem olnud. "Üks tunnistajatest ütles, et tema oli liikunud maanteel 90-kilomeetrise tunnikiirusega, kui mootorrattur temast hinnanguliselt kiirusega 150–200 km/h mööda sõitis. Seda kinnitada ei saa, kuna politsei kiirust fikseerinud pole."

Teine tunnistajatest, kes väljasõitu pealt oli näinud, rääkis politseinikele, et rattur oli sõitnud otse, kuniks ühel hetkel oli kaldunud teepervele, kaotanud mootorratta üle kontrolli ning sõitnud teelt välja. Seda, et kiirus võis olla lubatust suurem, näitasid ka sündmuskohal olevad jäljed. Ratas oli peatunud väljasõidukohast umbes 150 meetri kaugusel. Avarii tagajärjel oli ratas tabanud ka kiirusepiirangu märgi metallist posti: see oli jala pealt maha niidetud ja lebas meetreid eemal kõverana kraavis.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles