Oleg Gross soovib Lidlile jõudu ja edu: nad on viisakad ja sõbralikud konkurendid (1)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Oleg Grossile kuuluva OG Elektra suur keskladu asub Rakvere lähistel ja see annab Grossi Toidukaupadele konkurentidest suurema paindlikkuse
Oleg Grossile kuuluva OG Elektra suur keskladu asub Rakvere lähistel ja see annab Grossi Toidukaupadele konkurentidest suurema paindlikkuse Foto: Vladislav Musakko

Neljapäeva hommikul avatud Rakvere Lidli kauplust pole nende suure konkurendi OG Elektra omanik Oleg Gross uudistamas veel käinud, kuid edu soovis ta konkurendile sellegipoolest.

Lääne-Viru ettevõtja, omanimelise jaeketi omanik Oleg Gross ütles, et uus tulija on olnud sõbralik ja viisakas. "Ma ise pole nende poes käinud, aga loomulikult meie hinnavaatlejad on seda teinud. Ja nende omad käisid just hiljuti Rakveres meie hindu uurimas," rääkis Gross. "Erinevalt meie teistest konkurentidest osutusid Lidli esindajad sõbralikeks ja lugupidavateks inimesteks. Nähes oma poes meie hinnavaatlejaid, tuli keegi sakslane ligi, tutvustas oma majapidamist ja soovis meie ketile edu. Jõudu ja jaksu neilegi. Just selline peabki aus ja vaba konkurents olema."

OG Elektra saab oma kaupluste käivet jälgida reaalajas. "Uudishimu pärast ma muidugi vaatasin, mis meie Turu Kaubamaja käibega Lidli avamispäeval toimub," tunnistas Oleg Gross. "Ennelõunal küll mingit muutust ei märganud, aga eks päeva lõpp näitab rohkem."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles