Leitud ⟩ Politsei otsib Rakveres kadunud 66-aastast Tamarat

Kevin Volter
Copy
Tamara on umbes 160 cm pikk ja tugeva kehaehitusega. Haiglast lahkudes oli tal seljas pruuni värvi polosärk, jalas olid hallid retuusid ning tal puudusid jalanõud.
Tamara on umbes 160 cm pikk ja tugeva kehaehitusega. Haiglast lahkudes oli tal seljas pruuni värvi polosärk, jalas olid hallid retuusid ning tal puudusid jalanõud. Foto: Politsei

Politsei andis reedel kell 9.14 teada, et Tamara asukoht on tuvastatud ning temaga on kõik korras.

Tamara lahkus kolmapäeva, 31. mai hommikul kella 09.20 paiku Rakvere haiglast teadmata suunas. Naisel ei ole kaasas telefoni ega raha, ta on pigem kinnine inimene ja ei pruugi kõrvalistelt inimestelt abi küsida. Naise elu ja tervis võivad olla ohus.

Politseinikud on kontrollinud Rakvere piirkonda, niisamuti Tamara elukohta Tapal ja selle ümbrust, kuid senini pole õnnestunud naist leida.

Tamara on umbes 160 cm pikk ja tugeva kehaehitusega. Haiglast lahkudes oli tal seljas pruuni värvi polosärk, jalas olid hallid retuusid ning tal puudusid jalanõud. Naisel on halli värvi juuksed.

Kõik, kes on Tamarat Rakveres või mujal liikumas näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha osas, peaks sellest teada andma hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles